O nama | Kontakt | Moj profil |

O nama

MEHRZER je Premium brand prepoznat po vrhunskom posuđu proizvedenom kombinirajući pažljivo odabrane materijale, vrhunski dizajn, dugogodišnje iskustvo i strast prema kuhanju.

Doživotno jamstvo
Prvi smo predstavili posuđe sa 100 godišnjim jamstvom koje je visokokvalitetno, zdravstveno ispravno te ispitano po najzahtjevnijim normama. Kvaliteta je za nas obveza i odgovornost te se iz tog razloga većina naših proizvoda proizvodi u Europi.

Inspiracija
Tijekom svih ovih godina pratimo što je zaista potrebno našim kupcima, stoga inspiraciju crpimo iz svakodnevnog života kako bismo Vam pružili besprijekoran proizvod i rješenja koja olakšavaju te čine kuhanje ugodnijim. Vjerujemo da se proizvod mora prilagoditi Vama, bilo da ste stručnjak ili početnik u kuhinji.

Nagrade i priznanja
Naša posvećenost detaljima rezultira vrhunski dizajniranim i funkcionalnim posuđem. Ponosni smo što su naši proizvodi višestruko nagrađivani za dizajn i funkcionalnost na raznim internacionalnim sajmovima.

Visoka razina kvalitete
Kroz detaljan i pažljivi odabir sirovina do stalnog praćenja procesa proizvodnje u našim tvornicama u mogućnosti smo osigurati najviši standard kvalitete za svaki proizvod koji nosi naziv MEHRZER.

Posvećenost zadovoljstvu kupca
Visokokvalitetni materijali od kojih je izrađeno MEHRZER posuđe lako se održava i jednostavno čisti, a omogućuje brzu i zdravu pripremu hrane. Kontinuirano razvijamo naše znanje kako bismo vam donijeli domišljata, vrlo učinkovita i jednostavna rješenja te stvaramo inovacije koje vam garantiraju uspjeh, tako da možete zajedno podijeliti više trenutaka sreće sa svojom obitelji.

Mehrzer proizvodi postat će dio Vaše obitelji iz generacije u generaciju.


mail@mehrzer.com
+385 99 6015 999Teroma trgovina d.o.o. je ovlašteni prodavatelj MEHRZER posuđa.

Teroma trgovina d.o.o.
Malogorička ulica 42, 10 000 Zagreb
MB:5182395
OIB:26776054601
SWIFT:ESBCHHR22
IBAN: HR5824020061100950148
Upis kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem MBS: 081275040
Temeljni kapital 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Član uprave: Marko Jazić, Igor Grigorov

Prijavi se na newsletter

Ne propusti naše ponude, akcije i uštede