O nama | Kontakt | Moj profil |

Set lonaca INOX 18/10 – 7 kom

119,99 

Najnovija kolekcija Mehrzer inox posuđa savršen je odabir za one koji žele kvalitetan i izdržljiv kuhinjski set lonaca po prihvatljivoj cijeni.

Set Mehrzer lonaca sadrži 4 posude dimenzija koje su Vam najpotrebnije u kuhinji zajedno sa staklenim poklopcima koji olakšavaju kuhanje.
Superiorni moderni dizajn sa detaljima crvene boje. U svim posudama ove kolekcije nalazi se laserski ugravirana mjerna skala.

Lagana i brza priprema finih jela čeka vas uz vrhunski set od 4 MEHRZER lonaca od vrhunskog nehrđajućeg čelika. Uz superiorni dizajn, hrana se kuha ravnomjerno, a posuđe pere jako lagano. Prikladno za sve vrste štednjaka, uključujući pećnice i indukciju.

✔ UŠTEDA VREMENA – Visokokvalitetni CrNi 18/10 nehrđajući čelik veće debljine osigurava brzu i ekonomičnu pripremu hrane.
✔ JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE – Očistite ga brzo i jednostavno, bilo ručno ili u perilici posuđa.
✔ OTPORNOST – Nehrđajući čelik 18/10 izrazito je otporan na oštećenja.
✔ UKLJUČENI POKLOPCI – Specijalno dizajnirani poklopci sprječavaju zadržavanje hrane i stvaranje bakterija.
✔ JAMSTVO – Jamčimo vam da će lonci Premium Inox serije potrajati generacijama – potvrdilo 100,000 hrvatskih domaćinstava.

Set lonaca INOX 18/10 - 7 kom

Set lonaca sastoji se od:
● Lonac za umake 16cm, 1,6 L
● Duboki lonac s poklopcem 16cm, 2,2L
● Duboki lonac s poklopcem 20cm, 4,0L
● Duboki lonac s poklopcem 24cm, 7,0L

Nema na zalihi

Mehrzer Inox 18/10 posuđe odlikuje se visokom razinom izdržljivosti, omogućuje ekonomičnu pripremu hrane i lako održavanje.
Efikasnost kuhanja postiže se superiornom distribucijom topline, pa voda zakipi izuzetno brzo. Zahvaljujući mjernoj skali za tekućinu s unutarnje strane, kuhanje postaje i praktičnije. Cijelom procesu doprinose i stakleni poklopci koji olakšavaju pripremu hrane.

Kvaliteta materijala garantira štednju energije, a lonci se lako čiste i jednostavno održavaju, perivi su i u perilici posuđa. Inox posuđe MEHRZER može se koristiti na svim tipovima grijaćih ploča, uključujući i indukcijsko kuhalište.

Kuhajte kao profesionalni chefovi – u svom domu. Tajni sastojak finog kuhanja poznatih chefova, ali i preko 100,000 hrvatskih domaćica i domaćina, naši su vrhunski Inox lonci i poklopci MEHRZER 18/10, uz koje svako vaše jelo biti gotovo za tren, a posuđe oprano još i brže.

Ukoliko želite kvalitetan i izdržljiv kuhinjski set lonaca po prihvatljivoj cijeni, odaberite ovaj set.

SKU: 200038

Kategorija: LONCI I POKLOPCISETOVI LONACA

Kolekcija: PREMIUM INOX 18/10

Vrsta: SETOVI LONACA

Materijal: INOX 18/10

Pojedinačno ili set: SET

Prikladno za indukciju: PRIKLADNO ZA INDUKCIJU

Prijavi se na newsletter

Ne propusti naše ponude, akcije i uštede