Besplatna dostava za narudžbe iznad 70EUR

plaćanje na 12 rata bez kamata

dodatni popust -10% na kupovine iznad 270EUR

Pekač/lonac 34cm, ovalni, sa poklopcem, CAST ROYALE

119,99 

Mehrzer gusano posuđe – Lonac od lijevanog željeza

Kulinarski klasik, gusani lonac obožavaju kuhari diljem svijeta već gotovo čitavo stoljeće. Savršeno dizajniran za variva, pečenja, juhe, složence.
Ovo kultno gusano posuđe će Vam pružiti nezaboravne obroke sa intenzivnijim okusom.

Mehrzer pekači od gusa su posebni jer mogu satima održavati stabilnu temperaturu i vlažnost na cijeloj površini namirnica, što omogućava postupno kuhanje i bolje rezultate, bila riječ o sporo pečenoj govedini, povrću ili tijestu.

✔ SIGURNOST – Ručke koje osiguravaju sigurno držanje, čak i sa rukavicama za pećnicu
✔ PRIKLADNOST – Pogodno za sve vrste štednjaka uključujući indukciju i pećnicu
✔ UŠTEDA VREMENA I ENERGIJE – Vrhunska raspodjela i zadržavanje topline unutar emajliranog lijevanog željeza/gusa. Gus osigurava optimalnu distribuciju topline i ravnomjerno zadržavanje topline unutar lonaca.
✔ OTPORNOST – Premium unutarnji crni emajl otporan je na vanjske utjecaje i nije podložan promjeni boje te je još otporniji na trošenje, dok matirana vanjska caklina koja je otporna na lomljenje i pucanje daje potpuni “Premium” dojam ovog proizvoda.
✔ JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE – Zahvaljujući unutarnjem emajliranom sloju, Mehrzer lonac od lijevanog željeza može se lako očistiti. Posuđe od gusa je trajno zaštićeno emajliranim premazom koje sprječava hrđanje. Preporučamo obavezno ručno pranje.

Prikaži više +

16 na zalihi

Lonci od lijevanog željeza namijenjeni su kuhanju, sporom pečenju ili pirjanju velikih komada mesa, pa i za pripremu složenaca, ribe, gulaša i svih drugih jela.
Konstrukcija od lijevanog željeza/gusa zadržava toplinu za ravnomjerno kuhanje i pečenje bez potrebe za stalnim nadzorom. Vaša ukusna jela i kreacije također će duže ostati toplije za stolom.
Zahvaljujući čvrsto zatvorenom poklopcu, umjesto da izgubi okus zbog isparavanja, kondenzacija se vraća na hranu, poboljšavajući okus.
Budući da je posuđe od gusa deblje, ono održava stalnu temperaturu nakon što se konačno zagrije, emitirajući toplinu tako da se sastojci ravnomjerno kuhaju.
Posuđe od gusa zahtijeva malo održavanja i gotovo je neuništivo.
Posude za pečenje s premazom od emajla karakterizira visoka razina robusnosti. Ogrebotine, udarci ili čak jaka kiselina ne mogu mu naškoditi, tako da je posuda za pečenje dugotrajna. Budući da je posuda za pečenje izrađena od prirodnih materijala, ne oslobađaju se štetne tvari pa je vrlo zdrava za kuhanje
Dimenzija: 34 cm

SKU: 800005

EAN: 3858893161110

Visina: 14.60cm

Širina: 42.30cm

Dužina: 27.50cm

Težina: 7.70kg

Kategorija: DUBOKI LONCI LONCI I POKLOPCI PEKAČI PEKAČI ZA MESO PLITKI LONCI

Materijal: EMAJL LIJEVANO ŽELJEZO

Pojedinačno ili set: POJEDINACNI ARTIKL

Prikladno za indukciju: PRIKLADNO ZA INDUKCIJU

Povezani proizvodi

Košarica

Nema proizvoda u košarici.