O nama | Kontakt | Moj profil |

Set noževa 5 kom + GRATIS Stalak za noževe

79,99 

Premium MEHRZER set noževa od nehrđajućeg njemačkog čelika pojačane tvrdoće donose sigurnost i savršen osjećaj pri svakom rezanju – od žilavog mesa, sve do najsitnijeg povrća. Noževi koje će cijela vaša obitelj obožavati koristiti.

✔ UŠTEDA VREMENA – Rijetko potrebno oštrenje noževa uštedjet će vam vrijeme, a iskustvo obrade hrane učiniti ugodnijim i opuštenijim.
✔ JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE – Brzo i jednostavno čišćenje, uz malo deterdženta i hladne vode.
✔ VRHUNSKI PERFORMANS – Dok ergonomska ručka jamči sigurnost i bolji osjećaj kontrole prilikom rezanja, izuzetna oštrina osigurava lakoću upotrebe.
✔ DUGOTRAJNOST – Visokokvalitetan njemački nehrđajući čelik X50CrMoV15 MEHRZER noževe čini izuzetno otpornima na ogrebotine i hrđanje.
✔ NAMJENA – Od rezanja mesa, ribe, sjeckanja voća i povrća, pa sve do guljenja, noževi ovog seta pokrivaju sve namjene koje vam mogu zatrebati u kućanstvu.”

Set noževa sastoji se od:
● Chef nož 20cm,
● Univerzalni nož 20cm,
● Nazubljeni nož 20cm,
● Univerzalni nož 13cm,
● Pomoćni nož za guljenje 9cm

GRATIS Mehrzer blok za pospremanje noževa. Napravljen od bambus drveta, odlikuje ga izuzetna čvrstoća i privlačan dizajn koji se uklapa u svaku kuhinju.

Nema na zalihi

Na početku svake pripreme hrane stoje MEHRZER noževi.
Ovaj set noževa izrađen je od vrhunskog njemačkog čelika X50CrMoV15.
Tajna je u kombinaciji specijalnih tehnologija vakumskog zagrijavanja i ledenog hlađenja, koja rezultira pojačanom tvrdoćom nehrđajućeg čelika.
Pažljivo su balansirani za jednostavniju upotrebu, a tome pomaže i ergonomska ručka koja pruža još bolji osjećaj kontrole.
Svojom oštrinom maksimiziraju učinkovitost procesa rezanja, istovremeno osiguravajući potpunu kontrolu.
Vrhunski materijali i sofisticiran proces izrade će, uz nadmoćne performanse, zajamčiti i trajnost, zbog čega će MEHRZER noževi potrajati generacijama.
Dok god ih pažljivo koristite i pravilno pospremate, ovaj premium set noževa može biti dio vaše kuhinje generacijama. A svevremenski elegantni dizajn stalka za noževe, osigurat će da se ovaj set i zaštiti, a i uklopi u svaku kuhinju. Bambus drvo donosi mu izuzetnu čvrstoću, a na stalak je moguće postaviti 6-8 noževa bilo koje vrste i oblika zahvaljujući inovativnim uspravnim štapićima.

SKU: 300018

Kategorija: NOŽEVI I KUHINJSKA POMAGALANOŽEVIPRIBOR ZA NOŽEVE

Kolekcija: GERMAN STEEL BLADES

Vrsta: NOŽEVIPRIBOR ZA NOŽEVE

Materijal: GERMAN STEEL BLADEDRVO BAMBUSA

Pojedinačno ili set: SET

Prijavi se na newsletter

Ne propusti naše ponude, akcije i uštede