Besplatna dostava za narudžbe iznad 70EUR

plaćanje na 12 rata bez kamata

dodatni popust -10% na kupovine iznad 270EUR

Dostava unutar Hrvatske 

Dostava je besplatna za sve narudžbe od 70 ili više eura na području RH. Za sve narudžbe niže od 70 eura, troškovi dostave iznose 4,99 eura na području RH.

Rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je 2 do 5 radna dana (od dana zaključene narudžbe). Rok isporuke proizvoda na hrvatske otoke je 7 do 10 radnih dana.

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, Teroma trgovina d.o.o. zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.

Molimo vas da prilikom narudžbe unesete svoj broj mobitela kako biste primili SMS obavijest s očekivanim vremenom dostave i kako bi vas dostavljač, prema potrebi mogao kontaktirati i dogovoriti s vama vrijeme dostave.

Narudžbe Kupaca napravljene putem webshopa www.mehrzer.hr dostavljaju se kurirskom službom Overseas Express na području cijele Republike Hrvatske*. 

Dostava se obavlja od radnim danom. Radni dani su od ponedjeljka do petka, izuzevši praznike i neradne dane. Prilikom otpreme vaše narudžbe, dobit ćete obavijest SMS-om i e-mailom. U e-mailu ćete dobiti broj za praćenje pošiljke te poveznicu na kojoj možete pratiti gdje se vaš paket nalazi.

 

Uvjeti preuzimanja dostave
Svi proizvodi su zapakirani su u transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja proizvoda svaki je kupac dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

*Otoci za koje nismo u mogućnosti izvršiti isporuku na kućnu adresu: Brbinj Savar, Božava, Dragove, Dugi otok, Zverinac, Polje, Soline, Veli Rat, Verunić, Rivanj, Sestrunj, Brgulje, Kaprije, Lastovo, Mljet, Molat, Zapuntel, Ist, Premuda, Silba, Šolta, Šipan, Olib, Ilovik, Susak, Unije. 

Tvrtka Teroma trgovina  d.o.o. ne odgovara za štetu prouzročenu kašnjenjem narudžbe.

Košarica

Nema proizvoda u košarici.