O nama | Kontakt | Moj profil |
-38%

Tava GRILL CAST ROYALE 26cm

Snižena cijena: 49,99  (376,65 kn)

Mehrzer gusano posuđe – Tava od lijevanog željeza

Kulinarski klasik, gusanu tavu obožavaju kuhari diljem svijeta već gotovo čitavo stoljeće. Savršeno dizajnirana za grilanje mesa i prženje.
Ovo kultno gusano posuđe će Vam pružiti nezaboravne obroke sa intenzivnijim okusom.

✔ SIGURNOST – Ručke koje osiguravaju sigurno držanje, čak i sa rukavicama
✔ PRIKLADNOST – Pogodno za sve vrste štednjaka uključujući indukciju i pećnicu
✔ UŠTEDA VREMENA I ENERGIJE – Vrhunska raspodjela i zadržavanje topline unutar emajliranog lijevanog željeza/gusa. Gus osigurava optimalnu distribuciju topline i ravnomjerno zadržavanje topline
✔ OTPORNOST – Premium unutarnji crni emajl otporan je na vanjske utjecaje i nije podložan promjeni boje te je još otporniji na trošenje, dok matirana vanjska caklina koja je otporna na lomljenje i pucanje daje potpuni “Premium” dojam ovog proizvoda.
✔ JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE – Zahvaljujući unutarnjem emajliranom sloju, Mehrzer tava od lijevanog željeza može se lako očistiti. Posuđe od gusa je trajno zaštićeno emajliranim premazom koje sprječava hrđanje. Preporučamo obavezno ručno pranje.

14 na zalihi

Dostupno odmah

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70EUR
100% SIGURNA ONLINE KUPOVINA
PLAĆANJE NA RATE DO 12 RATA BEZ KAMATA

Konstrukcija od lijevanog željeza/gusa zadržava toplinu za ravnomjerno kuhanje i pečenje bez potrebe za stalnim nadzorom. Vaša ukusna jela i kreacije također će duže ostati toplije za stolom.

Budući da je posuđe od gusa deblje, ono održava stalnu temperaturu nakon što se konačno zagrije, emitirajući toplinu tako da se sastojci ravnomjerno kuhaju.
Posuđe od gusa zahtijeva malo održavanja i gotovo je neuništivo.
Posude za pečenje s premazom od emajla karakterizira visoka razina robusnosti. Ogrebotine, udarci ili čak jaka kiselina ne mogu mu naškoditi, tako da je tava od gusa za pečenje dugotrajna. Budući da je grill tava za pečenje izrađena od prirodnih materijala, ne oslobađaju se štetne tvari pa je vrlo zdrava za kuhanje
Dimenzija: 26 cm

SKU: 800007

Kategorija: TAVE I POKLOPCIGRILL TAVE

Kolekcija: CAST ROYALE

Vrsta: GRILL TAVE

Materijal: EMAJLLIJEVANO ŽELJEZO

Pojedinačno ili set: POJEDINACNI ARTIKL

Prikladno za indukciju: PRIKLADNO ZA INDUKCIJU

Prijavi se na newsletter

Ne propusti naše ponude, akcije i uštede